2015. május 19., kedd

REMINGTON HC5550 AKKUMULÁTOROS HAJVÁGÓ HAJNYÍRÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható Remington hajvágó és szakállvágó gép az eredeti tartozékaival, gyári csomagolásban, így ajándéknak is kiváló.
A piacon kapható legjobb hajvágók közül való ez a Remington gép, mert töltés közben is használható (nem úgy, mint a Philips-ek többsége, így akkor sem okoz gondot, ha épp lemerül), ráadásul szabványos micro USB kábellel is tölthető akár számítógépről, akár a telefon töltőjéről, ha a sajátja nincs kéznél.
Ezen kívűl titánium bevonatú, önélező, gondozásmentes pengékkel van ellátva, sosem akad el, két sebességfokozattal és 18 (! ) hajhosszúság fokozattal rendelkezik (16 állítható hossz, ami a gép oldalán látható milliméterben + egy borostavágó fej + 0-ás borotválás, fej nélkül).
Kényelmes, gumírozott nyele van, a vágófeje egy mozdulattal nyitható és folyóvíz alatt elmosható, akár működés közben is.
A penge fölött egy kinyitható mini fésű is található, ami a haj ritkításához, igazitásához használható, ha nem kell teljesen lenyírni.
Azt hiszem mindent leírtam róla, ami érdekes lehet. Egy töltéssel egy komplett haj és szakállnyírást nálam még bőven bír. Árukeresőn rákeresve a jelenlegi ára 17 990 Forint az egyik webshopban, én 1 Forintról indítom, minimálár nélkül.
A győztes megkapja a nyírógépet eredeti csomagolásban, három különböző, állítható fejet, pengevédőt, eredeti hálózati töltőt és a vadonat új, sosem használt tisztító kefét.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-06-07 18:00
. REMINGTON HC5550 AKKUMULÁTOROS HAJVÁGÓ HAJNYÍRÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése